Nieuw: 230 volt led werklamp

De led werklamp is nieuw in ons assortiment! Bekijk snel enkele foto's en de voordelen van een led werklamp.

Vanaf vandaag is de led werklamp nieuw in ons assortiment. Een led werklamp bestaat uit een led bouwlamp (10 tot 100 watt) met bijbehorende beugel. Daarnaast zijn led werklampen, in tegenstelling tot de losse led bouwlampen voorzien van een 230 volt stekker.

 

Een led werklamp is ideaal voor gebruik tijdens het klussen en voor de vakman op de bouwplaats. Led werklampen geven veel licht in een helder witte lichtkleur en worden veel minder warm dan halogeen bouwlampen.

 

Beschikbare varianten led werklampen

10 watt met 850 lumen
20 watt met 1650 lumen
30 watt met 2470 lumen
50 watt met 4100 lumen
100 watt met 8250 lumen

 

Voordelen led werklamp

Een led werklamp heeft veel voordelen, daarvan zetten we graag de belangrijkste op een rijtje:

 

- Weinig warmte

Niets is zo vervelend als klussen in een warme ruimte, traditionele halogeen werklampen geven extreem veel warmte en maken het werken in afgesloten ruimtes niet aangenamer. Led werklampen produceren aanzienlijk minder warmte.

 

- Minder energieverbruik

Led werklampen gebruiken veel minder energie voor dezelfde lichtopbrengst. Dat komt omdat bij traditionele halogeen werklampen een groot deel van de gebruikte energie omgezet wordt in warmte, de efficiëntie van een led werklamp is veel hoger, daardoor is een led lamp tot wel 80% zuiniger.

 

- Helder wit licht

Led werklampen geven een helder wit licht. Dat maakt bijvoorbeeld verven veel eenvoudiger omdat kleurverschillen beter zichtbaar zijn. Verft u met wit over wit, dan is bij helder wit licht beter zichtbaar waar u een stukje heeft overgeslagen.

 

Led werklampen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »