Accu bouwlamp op de bouwplaats

De accu bouwlamp is een ideale hulp voor op de bouwplaats. In deze blogpost leggen we uit waarom en welke modellen er zijn. Lees snel verder.

Voldoende licht is belangrijk voor het foutloos en vooral zonder vermoeite ogen uitvoeren van werk. Bij vaste werkplekken, bijvoorbeeld op kantoren en in productiehallen, is doorgaans voldoende licht aanwezig. Op plaatsen waar slechts korte tijd gewerkt wordt, zoals in de bouw en tijdens het klussen, is dat meestal niet zo.

Accu bouwlamp


Eigenlijk is dat niet zo vreemd, want wie gaat eerst een verlengkabel pakken voordat die paar gaten geboord moeten worden. En dan 15 minuten later alles weer verhuizen? Even snel iets doen willen we niet vertragen door vooraf en achteraf met verlichting bezig te zijn.

 

Een accu bouwlamp is de oplossing

Gelukkig hoeft dat nu niet meer. Een accu bouwlamp is voordelig in aanschaf, heeft een lange accuduur en geeft veel licht. Dankzij de moderne led verlichting in een accu bouwlamp de ideale hulp tijdens het werk op de bouwplaats!

Accu bouwlampen zijn er in verschillende uitvoeringen, we hebben de volgende accu bouwlampen in ons assortiment:

 

10 watt accu bouwlamp

De 10 watt accu bouwlamp geeft 700 lumen is daarmee uitermate geschikt voor kleine klussen in kleine ruimtes. DDe 10 watt accu schijnwerper heeft een 7.4 volt accu van 2200 mAh, adat is voldoende voor circa 4 werkuren nadat hij 3 uur is opgeladen. Opladen kan eenvoudig met de meegeleverde autoadapter, 230 volt adapter. Alle informatie over de 10 watt accu bouwlamp vindt u hier.

 

20 watt accu bouwlamp

Staat de bouwlamp iets verderweg, of is de ruimte wat groter? Dan is een 20 watt accu led lamp wellicht een betere optie dan zijn kleine broertje. Met 1400 lumen geeft deze accu bouwlamp een keer zoveel licht. Ook de accu is iets steker, namelijk 7.4 volt en 6600 mAh. Ook bij deze accu lamp leveren we een 230 volt en autolader. De 20 watt led bouwlamp vindt u hier.

 

30 watt accu bouwlamp

Deze accu schijnwerper geeft evenveel licht als beide voorgangers samen. Met 30 watt en 2100 lumen is deze led lamp de ideale hulp bij het werk op de bouwplaats. De 14.8 volt accu van 6600 mAh zorgt voor een werkduur tot wel 5 uur. Opladen kan gewoon in de auto met de meegeleverde autolader, of met de 230 volt lader die ook gewoon bij deze accu bouwlamp hoort. Klik hier voor alle informatie.

 

50 watt accu bouwlamp

Echt veel licht nodig? De 50 watt accu bouwlamp is de sterkste accu led verlichting die we kennen. De 14.8 volt accu met 8800 mAh zorgt voor maar liefst 3500 lumen. Ideaal om grote ruimtes mee te verlichten. Ook bij deze accu led verlichting ontvangt u een auto- en 230 volt lader. Klik hier voor meer informatie.

 

Korting bij afname van meerdere bouwlampen

Op zoek naar meerdere accu bouwlampen? We geven een leuke korting als je bij ons 2, 5 of 10 accu schijnwerpers koopt. Kijk op de betreffende productpagina voor de meest actuele prijs.

 

Accu bouwlamp

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »